godnatt

Ja, nu ska jag väl lägga mig o fortsätta med min kära bok. Fast vill ändå spara den till resan på onsdag, haha :P

Oh fick se Frittes mail nu, jag saknar henne massa.  O jag förstår att det är skit jobbigt. Men försök som sagt att ge det en chans, mer kan du inte göra? Jag ska fixa min mic så kan vi snacka massa :) PUSSGULL <3




Kalla fakta

ja, jag väntar på att klockan ska bli tjugo över sju, o kalla fakta börjar. Arboga mamma ska ju va me. Usch.
Starkt gjort o kunna gå ut i tv med något sånt här!

Ikväll blir en redig slappkväll, för efter kalla fakta börjar en prinsessas dagbok 2 som jag tänkte se, sen kommer min mamma hem så vi ligger väl o slappar i soffan efter att vi båda jobbat helg :P
Sen ska jag boka min biljett till karlstad med, ohh. Jag vill träffa mina små gullungar. Saknar dom som aset!

Ha en go kväll :)

skön kväll

Det blev inget eksjö, stannar hemma o tar det lungt istället. Har varit ute o gått den valiga rundan me Matilda, så himla skönt! Ska lägga mig i soffan o se om det är nått bra ikväll. Sen ska jag lägga mig o fortsätta i boken. Så himla bra bok ju :)

Jaja, hoppas ni får en trevlig kväll ni me!
PUSS


löördag

Idag har stina varit inne en sväng. Vi var o fika o gick runt lite bland allt folk. Jag inhandlade en ny sjal, en svart en. Behövligt.. :)
Sen åkte vi ut en sväng till Delight, Stinas häst. Jag börjar förstå lite, ialf vilken lycka en häst verkar kunna ge. De red lite o sprang o lekte o jag, jag bara satt i bilen. Jag skulle så gärna vilja tåla o kunna va me sådär.. Men (peppa peppa ta i trä) men jag tror faktist att det börjar bli bättre. Jag kunde sitta med nedvevat fönster i en halvtimme ut vid stallet. O sen gav jag henne tom en morot. Shit asså detta låter skit töntigt men det är en jätte stor grej för mig. Jag kom ihåg när jag var liten o umgicks ju med martina som hela hennes familj är en häst familj. Jag var så himla ledsen att jag inte kunde hänga me till stallet o så. Men nu så verkar det gå åt rätt håll :)

jaja. oj va jag tjatar :P

Vi åkte en sväng till de som tar hand m delight nu o sen åkte vi hem o åt glass med stinas syster o hennes kompis.
Nu har de åkt o jag vet i fasen vad jag ska göra idag. Vet inte om vi ska åka til Eksjö än eller om jag bara ska va hemma o ha myskväll med mamma. Börjar ju sju imon så det kanske skulle vara vettigast men men får se!

Skriver mer sen!
PUSS

:)

Igår efter jobbet kom Matilda o Lisa o hämtade mig, vi åkte o köpte mat. Matilda o jag tog Kinamat o Lisa tog pizza. Mumma. Vi köpte även tobleroneglass, som jag egentligen tycker är en besvikelse varje gång för det smakar verkligen inte toblerone.
Vi satt nog o pratade till klockan blev ett, då åkte jag hem o sov så gott :)

ps. Jag saknar Ida massa om jag ska vara ärlig. Tur att vi pratar med varann så mycket. Jag längtar till du kommer o tills jag kommer o hälsar på dig. :D


tråkig dag

Jag är trött på att inget göra. Herregud. Jag vill ha ett jobb nu. Någon som har förslag?
Jag har börjat kolla i linköping/jönköping för jag är så trött på Tranås.

Jag ska hoppa in i kväll på östanå, jag blir så glad när de ringer in mig. Jag trivs så bra där me alla tanter.

---
Igår åkte jag med mamma o pappa till lkpg. De ville se Jockes o Sofias nya lägenhet. Oh jag vill också skaffa eget o speciellt bo så bra, mitt på torget i linköping. Det skulle man inte tacka nej till.
Vi åt kina mat o sen åkte vi hem. haha så kul har jag typ.

Nu ska jag ringa upp till Amanda o se om hon vill göra nått innan jag ska till jobbet!

Ha en bra dag! Pussokram

saknar er

jaa, det kan man säga. Saknar mina tjejer. Skriver me Sofia nu, gaah jag liev helt till mig när jag såg att du loggade inte.
Som vanligt finns det inget att berätta om Tranås.
De verkar ha det bra, bara att vädret inte är det bästa men de kommer nog få sol så det räcker. :)
Jag är så himla avensjuk, jag vill också åka bort..

Annars har dagen varit lugn. var ju på Badhotellet idag, träffade spa ansvarig. Hon var jätte trevligt och jag hoppas att jag får hoppa in lite ibland. Ska få hänga me o lära mig på tisdag, lära mig att göra kurbad och värmebehandlingar. Så himla roligt. Det är något jag skulle tänka mig jobba me om jag inte följer de andra tankarna :P

åkte till Matildas kusiner sen är Matilda o stina var. det hade inte gått så bra för hästen så alla grät tom matilda o jag som knappt träffat hästan o inte fattar ett skit. Men ingen av oss kan se folk gråta. Tur att vi har varann ialf :)
O jag hoppas verkligen att det löser sig för stinafiiis.

Jaja, ska ner  ära kvällsmat nu sen sätta mig o läste gömda, shit vilken bra bok den är, bättre sent än aldrig att läsa den :P

haha. Pusso kram


helloooo

Inatt sov jag hos Stina, låg o slappa som vanligt hela dagen sen gick vi en runda o hyrde film. Ps. I love you. Verkligen värd att se. Så himla mysig.
Ja, sen var man tvungen att gå upp vid sex för stina skulle till mantorp med hästa.. Men jag åkte hem o sov igen :P

Nu sitter jag o väntar på att det ska sluta regna. Ska ner till badhotellet nu, lite nervös sådär. Första gången jag går på en "arbetsintervju". Fast detta är ju bara för extra jobb men ändå. Bättre det än att vara arbetslös.

Stina o jag pratade om klassfest den 12 typ? Vi får se om vi kan hitta någonstans o va bara.. Men det löser sig väl..

jaja, måste åka nu!

Pussokram


Godmorgon

Igår kämpade jag me den här förbannade blogg designen. Ska väl sätta mig med det igen snart.
Jag ska även duscha laga mat o hålla på innan jag ska till stina vid två <3
Jag kanske sover hos henne inatt så vi kan ha lite myskväll :)

Ohh både Fritte, hannah o sofia har hört av sig nu. Rsan verkar ha gått bra. Haha, klumpigt av Hannah o Sofia att ta me regnet bara :P
O Fritte jag tänker på dig massa. Du kommer få det kanon när du kommer till Miami.. :)

Jaja, var nog bara det jag skulle säga..
Pussokram


tråkig dag

ja, det kan man verkligen säga. jag har varit sur o irriterad typ hela dagen. Tycker inte om sånna här dagar.
Jag vill hitta ett jobb så jag har något att göra på dagarna!
På onsdag ska jag ju faltist till badhotellet o träffa spa ansvarig. Hoppas att det går bra ialf.

Imon ska jag till Stina, får se om vi kanske åker o hälsar på Johanna o Jkpg. De är sånt som märks. :)
Jag är så glad att jag har dig gumman!

Min lilla gris ringde ikväll. Han var ute o åkte bil mitt i natten me Niclas, han hade fått en glass också. :)
Han ville att vi skulle komma upp. O Greta tjatade me att jag skulle komma upp till marken. Så det var bara att boka ett tåg till nästa onsdag.
Men så himla tråkigt att Greta ammar, annars är det alltid mycket folk ute på marken. Skulle varit kul men men!
Jag har ialf världens finaste brossöner. Mmmm, de är bäst!!!!!


15.03

Ja, att mamma o jag kan komma iväg någon stans kan vi ju glömma. jag orkar bara inte allt tjaffs. O det blir ju inte bättre av att man bara går o tänker hela dagarna!!! Någon som vill me utomlands??
Usch jag vill inte vara kvar i sverige just nu.
Jag känner mig bara så jäkla ensam. Speciellt nu när en efter en åker! Jag vill bara göra någt kul som jag mår bra av!

Oj nu blev det ett konstigt inlägg men så är det bland. Skönt att bara skriva lite!

Godmorgon

ohh vilken härlig morgon. Eller härlig o härlig, fcik ett hej då sms av Fritte vid sju, kunde inte sova så bra efter det. Läntar bara tills jag får höra från ina flickor att de har det bra :)
Men att gå upp till fint väder, det var härligt. Gjorde mig en stor frukost o satte mig med en filt på den nya altanen. Mys.

Nått som händer idag, jag har lite tråkigt som arbetslös. Jag hoppas att amanda inte åker till lkpg så jag vi kan umgås lite. Haha :P 

Nu har Stina kommit hem me, hoppas du har tid för mig i veckan me :) Hon är väl lite brun nu me, snygging :)

Gullunge, kommer sakna dig juuuh <3

godkväll


jahaa, nu har man sagt hej då till Fritte me. Henne kommer jag verkligen sakna. Herregud. du är som jag vill aldrig va själv ;) Men jag tänker så att hon kommer ju troligen hem två månader efter hannah o sofia o det är ju inte långt? :P

Jaa, på tal om en annan sak; Idag läste jag på bilddagboken att en la ut bla. mitt namn i ett väldigt dumt utlägg. Om det nu va så, vad har du egentligen med saken o göra, avensjuk på nått? Eller vad får dig att dra upp saker nu tom, efter man har slutat skolan. Väx upp för tusan!! Ja, vi får väl se vad som händer. Du är ju bara så sjukt patetisk att vi bara skrattar åt dig "lilla" gumman!
Aja, orkar inte lägga energi på detta, jag hoppas bara inte att det är/blir som du skrev! O sluta tyck synd om dig själv.


Så var det me det!

PUSS

sovit gott?

ja, jag tror jag har gjort det. Haha, Pratade typ 50 minuter med Ida precis. Ohh va jag saknar dig!  Men snart ska jag komma o hälsa på! Men ialf sa hon att hon hade ringt vid två inatt o jag har inte en aning om att hon gjort det. Men hon sa att jag hade varit trött. Så jag pratade nog i sömnen. Sånt kan bli lite pinsamt!

Jaja, skadra mig ner till soffan igen. Mamma o jag har en redig slappedag :)

Föresten, vi letade sista minuten förrut. Shit de är ju dyra. Eller asså de kostar ju som en vanlig resa annars gör. Inget som jag eller hon har pengar eller lust till att göra. Vi funderar på att chansa på ett ospec, men vi kan inte betsämma sig. Man kan ju komma till ett redigt skit ställe. Fast det ända jag vill ha är toa o dusch på rummet! Men men vi ska åka ner till resebyrån o kolla om det finns nått där kanske! Får väl se hur det blir! Jag vill bort ialf.

PUSS

slutet på helgen.

ja, söndagar är aldrig roliga. Verkligen se dag me köpe mat o tv. haha. Man orkar aldrig göra nått!
O för att göra denna söndagen ännu sämre så har Sofia o Hannah satt sig på flyget ner till australien. O dom kommer man ju sakna kan man säga. O inte nog med det. Ska till Fritte o säga hej då ikväll. Jag klarar inte sånt här. fasen. Men det är ju skönt att veta att dom kommer ha den kanon kul ialf. Jag är ju avis på dom, verkligen!

Igår var det ju Lasse på schemat o man kan inte mycket säga, Går aldrig att förklara sånna känslor! Fy fasen va bra han är. Men vi sa det igår, det är så synd att lasse har blivit en sån "inne" grej. Alla små fjortisar som skriker o gormar efter honom, som skriver lasse i pannan o massa skit, usch de förstör våran gamla lasse!
Om man bortser från det kan det ju inte bli en bättre lasse konsert, I LINKÖPING OCH SISTA FÖR SOMMAREN!
Det finaste var när miss li kom in o de sjöng "om du lämnade mig nu" o fy fasen. Båda började gråta det var nog inte någon publiken som inte hade tårar i ögonen. Mmm. den känslan vill jag ha igen! <3

Pussokram

godmorgon

ja, jag kan väl inte påstå att jag mår prima, men jag har fått i mig lite frulle. Pappa hade varit o köpt färskt bröd innan de åkte till nyköping för att fira Bosse!  Grattis morbror <3

Ja, idag är det dags för Lasse i Lkpg. MUMMA. Vi ska försöka att hinna me en latte på expresso house innan. Shit va goda de är där :) Sen ska vi träffa Lydia o Becca mfl. utanför stångebro. Gaaah vad jag älskar den mannen, jag längtar!
Hoppas bara Filippa kan piggna till så vi kan ta bilen istället för tåg :)

Ja juste om kvällen igår! Det var en väldiigt rolig kväll, VÄLDIGT MYCKET DANS OCH SÅNG, haha :P
Men shit va jag lipade när jag skulle säga hej då till Hannah, usch va jobbigt det var! Killarna som åkte me oss hem måste ju tyckt att jag va hel konstig :)

Jaja, nu ska jag gå tillbaka till sängen!
Ha det bra!

12.15

Jag fick precis ett mail från Badhotellet där de frågade om jag ville jobba lite extra. Kul. Ska träffa spa ansvarig på onsdag. Jag har aldrig varit på en arbets intervju. Jaja jag kan ju inte va mer än mig själv :)

Ja, jag har lite tråkigt faktist. Jag sitter o försöker få ihop en skiva och ett snaps häfte tills ikväll, kan bli lite go sådär. Haha :)
Nått förslag på låtar eller snapsvisor?


Avskedsfest

Jahopp är det här sista kvällen jag träffar Sofia o Hannah nu på 4 månader? Usch. Jag är lite avis på er faktist :P
Så ikväll blir det avskedsfest ute i trehörna. Fasen va kul vi ska ha :)

Jag ska fixa snapshäfte, o shot. Haha, vi får väl se hur detta kommer gå :) O fille hon skulle nte dricka mycket pga att vi ska på Lasse imon o ville inte va dålig. Haha hon som är shot drottning!
Jag är glad att Matilda skulle me ut också. Jag älskar att festa me henne. Hon är som jag, om det nu är bra ;)

Nu har jag precis duschat, tänkte ta lite bus på benen o sen tänkte jag åka ner o panta lite flaskor! haha. Räknar ner till löning nu. Endast 4 dagar kvar!

Jjaa. magen skriker efter frukost nu så !

Ha en bra dag!

Tack Fritte

Ja, det är tur jag har dig. Det här med blogg att designa o filura är inte riktigt min grej.
Jag har lixom inte kunnat lägga upp en bild på väldigt läge men det fixade Fritte på nolltid!

Idag är det en sån där rolig jobbdag halv två till nio. Fast jag ska bjuda på fika för det är min sista "ordinarie" dag. lite surt kan man säga! o inget har jag efter heller!
 Någon som har nått förslag på jobb?

Igår efter jobbet om Matilda o hämtade mig för vi skulle ta en kvällspromenad. Så himla skönt så sent på kvällen. Var inte hemma föränns halv elva. Vi gick svängen över stan.
Det är så skönt att man bara kan komma ut o prata av sig lite! Kanske promenad ikväll igen, fast den andra rundan tror jag va ? ;) 
Jag är så glad att du ska va kvar i Sverige <3

Nu ska jag ställa mig o laga lite mat till min familj. Sen ska jag ner o hämta fika på Märtas o sen är det jobbedags :P

Ha en bra dag!



onsdag

Ja, snart ska jag ner o fika med fille o Sofia. Måste fixa lite innan bara. Typ panta burkar, perfekt nu innan löning. Sen är det jobb 16-21. Är verkligen inte sugen på det men men. Sånt är livet. Var nere o hämtade Lasse biljetterna till Fille o mig förut, ska bli kul att hitta på nått bara du o jag på lördag. Älska Lasse lixom :) Alltså blir det en bra helg tror jag, Fest fest fest på fredag o Lasse på lördag :) Jaja. Ha en bra dag! Puss& kram

hohoh

Jag hoppas att jag kan skriva mig ett inlägg nu utan att min dator dör. usch den dör var femte minut typ. Jag gillar inte att rensa datorn, all min musik :/ ja, idag ar ialf jag o Mandie varit i lkpg, fixat ett badrumsskpåp efter massa beskymmer, självklart glömde jag mitt kort hemma. Så amanda fick stå för mina utgifter idag. Jag köpte mig en kjol till på fredag då det är avskeds fest för Hannah o Sofia. Kul med endast hemmafest ingen utgång alltså. De har hyrt en lokal så då jäklar ;) jag fcik ju också reda på att jag skulle bli gudmor till min lilla gris. Så den 28 sep ska Maxximus döpas i Filipstad kyrka. Kul. Haha, greta är så rolig, vi måste ha lika färger så de ser att vi hör ihop typ. Lite gulligt sådär! Sen har Jocke o jag hittat en bra present som han ska få. O shit sen ska jag läsa dikt för en full kyrka. Måste börja öva snart haha ;) Jaja, nu ska tvätta bort sminket o lägga mig redo för sex and the city! :) Ha det bra!

22.54

jahaa, nu ska jag väl snart lägga mig o kolla på OTH. Någon som vet om de börjar snart igen? Fasen jag kommer sakna Ida endel då kan man säga. Hon flyttar imon o jag ska inte med henne upp. Fritte gör det, så kommer jag när jag fått lite mer pengar :) Shit nu börjar det, alla försvinner :( Men Filippa o jag har kommit på att det är typ en månad som jag är hemma "själv". Sen kommer Sofia o Hannah hem, längtar. haha! Min helg har mest bestått av jobb, men jag trivs så det är ingen pest. Man kommer sakna tanterna om jag inte får mer jobb så att säga :P Imon är jag ledig. Då ska jag träffa Sofia. Matilda o jag skulle nog hinna med en promenad me. Duktiga vi är :) Jag läste hennes blogg förrut, fasen tänk att vi inte kommer gå i skolan mer. Jag saknar min klass faktist. Nu får vi ta tag i detta tycker jag! Godnatt.

helg

Min helg består av jobb, kväll jobb, imon jobb hela dagen, lika på söndag. Nu har jag precis varit ute o gått den vanliga rundan med Fritte. Shit hon åker om typ en vecka, o ida flyttar på måndag :/ Hoppas fritte går hem o bakar en morotskaka till mig, hon är så duktig så :) Ska in i duschen nu sen ner på stan med mamma. Ha en bra fredag! <3

19.17

Jahaa, sista dagen ledig för denna stund. haha Jobbar helgen sen ledig två dagar igen ;)

Inatt sov alltså Stina här, filmen var en sån där film som jag älskar, Stina var livrädd att jag skulle somna som alltid men nej nej, jag var klar vaken hela filmen..
Klockan sju ringde min mobil,  var från jobbet, de ville att jag skulle hoppa in. Haha jag var typ i sömnen så jag bara
" ne jag kan inte, jag har besök." hon verkade missuppfatta det lite men va fan jag hade ju stina ;)
Sen kunde jag typ inte sova för de håller på o hammra hela tiden på altanen, gaah. Hoppas den blir klar snart. 

Efter frukost åkte vi ut o hälsade på "Dellan" ;) Sen åkte vi till badhuset o simmade 1000 meter, sen mötte vi upp Matilda o åt lunch.  Mumma. 
Stina åkte hem o vi gick till Matilda. haha ingen skulle vilja se oss så nördiga som vi såg ut då. haha vi satt vid var sin dator o tjöta om det som var nytt på Bd. haha :P
Sen var vi nyttiga o gick ut o gick i timme. Nu ska vi ta tag i våra kroppar ;)

jaja, ha det bra!
 


godkväll

Nu har stina o jag varit ute o gått i mer än en timme, tagit oss var sin dusch o nu ska vi krypa ner o kolla på 27 dresses. Den verkar vara bra o jag gillar när Stina o jag kan ses.

Tack för hjälpen idag frittegull.

Imon ska vi simma o sen fika lite :)

PUSS


Onsdag.

Godmörgon sverige.. :)
Så himla skönt att kunna sova ut lite ialf, jag vaknar vi åtta ändå men kan somna om ialf, oh va skönt :)
Har precis gjort frulle till mig o morbror, ska ut o hjälpa honom lite me altanen, sen måste jag fortsätta med mina tack kort, även laga mat till familjen, detta ska ske innan ett.
Då ska jag o Fritte ner till Patrics lägenhet o börja med badrummet. Hän är ju lite mer pysslig än vad jag är :P

Oh sen kommer min lilla fis från Aneby, vi ska antingen o simma(men simmhallen har ju pissdåliga tider) eller så blir det promenad o hyra film o sen bara mysipysa :) Loveit

Jaja, bäst att dra sig. :)

Måndag.

Kusinerna från Stockholm har precis varit här. usch så tråkigt att de bor så långt ifrån. Blir ju dåligt med att ses.
O nu när lilla Ivie har kommit till släkten vill man ju träffa henne :)
Så pinsamt när Kelly (kusins tjej från england) försöker prata o man är så kass, jag är så feg me när folk hör, haha :P
Skulle så gärna vilja kunna prata för det är så himla snyggt.

Annars har det varit en seg dag. Både på jobbet o hemma. .
Imon jobbar jag 7 till 14 sen är jag ledig onsdag o torsdag, så skönt :)

Jocke o Sofia har f¨ått sin nya lägenhet me så jag vill upp till Lkpg o kolla den. Man hinner inget på dagarna. När man gått upp tidgt är jag så himla trött när jag kommer hem. Lite tråkigt sådär.

Jaja, ska väl krypa ner under täcket snart o kolla på någon film eller är det något bra ikväll på tv?

ha det kanon!

Söndag

o, jag vill bara gå o sova nu. Min morbror drog upp mig halv åtta för att vi skulle till linköping. det var bara att ta sig en mugg fil och en resorb o sen sätta sig i bilen o sova, haha orkade inte änns hänga med på byggmax, jag låg o sov i bilen hela tiden. Sen tog jag mig ut eftersom att jag skulle till Ikea o köpa grejer till patric badrum som jag ska göra i ordning. Det ska bli kul o se hur det blir.
Efter Linköping hängde jag me ut till blävik där mina kusiner från stockholm har hyrt en stuga. Hahah, jag har kommit på att jag är väldigt liten för att va kusin med dom, De fyller snart 50 förtusan, men det beror ju på att mamma är en sån sladdis. Jag fick träffa mitt "kusinbarn" för första gången idag, 2 månade så himla söt, Ivie heter hon. Mamman är från england, så där får man inte tala svenska. Bra öving. :)
Vi åkte även ut o kollade på gården där min morfar föddes, det är lue mysigt o se sånt där så man kan berätta något till sina barn.  :)

Igår hade jag en väldigt rolig kväll. Först åkte vi ut till adam, vi lekte mest lekar o stog framför tv:n o sjön :)
Sen åkte vi in till stan, gick upp till Patric en sväng där de hade lite hcokey fest. Sen gick vi vidare till statt, oj vad vi dansade, jag dansade med alla möjliga. Sen satte vi oss utanför City grillen o tjötade med massa folk, vi pratade med Richard om att ha 9f fest någon gång, shit va kul det skulle va , haha :)


Imon är det upp o jobba vid sju så ska ta mig en macka o sen gå o lägga mig o kolla på tv, är det något bra ikväll?

Puss&kram


Lördag

Hellooo, jag har jätte tråkigt o tiden går jätte sakta.
i förmiddags var jag på stan me Ida, vi var  fikade o kollade lite i affärerna.
Mer än så har jag inte gjort idag.

Vid åtta ska vi ut till Adam, vi ska väl fira honom lite nu när han fyllt år o så. Sen blir det nog statt.
Tror det blir skaplikgt med folk ialf. Kul
Uppdaterar mer imon.

Imon ska jag upp o åka till linköping med morbror o pappa. De ska handla till altanen o jag som ska gör iordning i Patrics nya lya  måste till ikea o köpa lite kul. Duktig lillasyster han har :)

jaja, ha en bra kväll.

PUSS&KRAM

Fredag

Heeelg och jag jobbar inte, :)
Ikväll ska vi ha lite tjejkväll, vi ska bowla o sen blir det nog lite film.  Kul
Imon blir det troligen fest, hmm känns inte som jag festat alls mycket denna sommar, jag har blivit en arbetskvinna ;P
Men det kan nog bli kul.
Min morbror från Stockholm kommer imon me, han ska bygga våran alltan.

Jajaj, ska lägga mig o kolla på någon film nu..

Ha en bra helg.

PUSS&KRAM

gaah

Igår var det som sagt Jkpg med Johanna, blev bara en ny skinjacka och en kajalpenna :P
Men vi var ju där för att köpa grejer till Johannas nya lya :)

Idag var det jobb från 7 till 2, usch hata gå upp så tidigt,  men skönt o sluta
tidgt så man hinner med lite på dagarna.
Idag kom Sofia o hämtade mig efter jobbet så åkte vi hem till mig o
typ halv sov i soffan, så sociala är vi, haha :)

Usch jag kan inte bestämma mig vad jag ska göra i helgen,
antingen fest i jkpg på fredag annars är jag också sugen på eksjö,
ola kommer ju dit då brukar det ju va mycket folk..
Men om jag åker bort o festar så kan jag inte hänga med Ida till
trollhättan när hon flyttar, blä jag har besults ångest.
För festa har jag inte hunnit med så mycket denna sommar,
o ida kan jag ju hälsa på när jag fått lön egentligen, Gaaah.

jaja, nu ska jag leta resa till Mamma o mig, vi vill hitta en billig till Kreta. :)

Puss&kram

Måndag

Idag var det jobb 7-14, usch va trött jag är. Jag hatar att börja sju för då har jag svårt att sova pga att jag är rädd för att försova mig. usch det var en jobbig dag eller jobbig o jobbig. Det är påfrestande när något sånt händer. Men men tur att jag inte jobbade igår.

Jaja, efter jag hade cyklat hem i össsregnet kom amanda o åt lite mat här. Sen kom Ida o Hugo hit o vi kollade på film o drck te. mys. Jag kommer sakna dig så sjukt mycket, speciellt på söndagar ;)
Nu ska pappa köra ut mig till Johanna där jag ska tillbringa natten, imon blir det jkpg. Mumma.

jaja, ha en bra kväll/dag.

PUSS&KRAM

lördag

helloooooo
nu har vi typ gjort i ordning hela deras nerevåning, fasan,jag vill också renovera ett helt hus, jag villhar pengar:D
eller jag har typ slängt alla gretas kökssaker,hon är galen på mig,haha jag hittade enskitlång plast sked ofråga henne vad det var, svaret jag fick var att det var en skedså hon fick upp det sista i ketchupflaskas,haha hon är då inte som alla andra.
imon ska jag hem, sen börjar jobbet igen.
Måste träffa Ida,Matilda o Stina i veckan, fasan det var ett tag sen.

O shit jag är så glad för fille, hon har fått en familj i NY, hon åker 19 okt, skönt o ha dig hemma lite längre <333

jaja,ska o mysa med maxxi nu..:D

PUSS&KRAM

RSS 2.0