Godmorgon

Ooooo, vaknade precis,kollade ut genom fönstret o ser att taken är täkta me snöööö. Vet att jag är lite sen med detta men jag är ju i Filipstad. Allt är de sena med här!

Jag ska snart ut o gå en morgonrunda med Maxxi, haha det tar ju mer om man går med vagn :) Igår var vi i simmhallen, jag simmade medans maxxi var i lilla.

Idag ska vi nog till karlstad en sväng, hämta Gretas mamma o handla lite. Sen ska vi på hockey ikväll, haha ska få se Filipstads a-lag , får väl se hur detta blir!'

Ohh jag ska försöka fjäska till mig en såndär stor vinter jacka av mamma o pappa, jag fryser redan så jag behöver verkligen en sån, men har ju fasen inga pengar :/

Jaja,nu ska jag ta upp Maxximus !

ha en bra dag! PUSS

tjaaa

hej hej allihop.
förlåt att jag inte uppdaterat så bra! Men man hinner inte med det.
Idag har vi varit på bvc o maxxi är bra han, han följer sin lilla kurva..
Igår gjorde jag amerikanska pannkakor, mumma va gott. o idag ska jag göra köttbullar. Duktig jag är.
På söndag åker jag hem, då blir det hockey.
Sen hoppas jag på att få träffa Matilda någon dag, dig saknar jag lixom..
När har vi tid för fest i Lkpg? :) När har vi tid för klassfest? :)

Jaja, ha en bra dag! PUSS


Filipstad

jaa, här är jag.. ska lägga mig o kolla på greys nu,kommer nog somna fort.
Så himla skönt o vara här för dagarna bara flyter på o när jag kommer hem är det typ 6 veckor kvar till Sofia o Hannah kommer hem, jag längtar som tusan..

imon ska vi på babysim,det är mys. Är så tomt bara när Eddan inte är här. O så hoppas jag att Mamma o Pappa kommer i helgen, då kommer jag hem på söndag, annars vet man inte ;)

Usch vad jag saknar dig Fille, tänker på dig massa.

Jaja, ha det bra, uppdaterar nog inte mycket när jag är här!
PUSS

godnatt

ja, nu är jag trött. Har inte vilat något idag, dagen har bara runnit på.
Började med att Fritte,jag o Eddan gick till lekparken, åkte "karusell" o lekte sjörövare..
   Sen var det bara hem o äta så var det dags för skridskor, så himla tråkigt o bara sitta o kolla på när han åker bakom en korna :P Men man ställer väl upp.
Sen var det fikadags med Matilda, så himla skönt o bara hinna träffas en stund ialf innan jag åker.
O nu ikväll kom Niclas, Greta o Maxxi, även Patric, Josefine o Villia. Så det har varit ett himla liv i huset nu. Så himla bra lekte Eddan o Villia. Gulligt :)

Imon förmiddag åker jag till Filipstad på obestämd tid, som längst två veckor. Vill bara komma bort ett tag o ha det gott, umgås med favvopojkarna.

Jaja, nu ska jag lägga mig o kolla på Greys, mumma. Edwin sover hos mig me, mysipys.
Puss& kram

Greys..

ja, nu har jag lega o kollat 4 avsnitt av greys 2, så nu har även tisdagen gått. Ska fixa e sak innan desperate börjar. Ska sova tidigt ikväll för imon ska pappa o jag åka fram o tillbaka till örebro. Vi ska hämta Eddan där :)

Pratade med Matilda förut, nu är vi redigt sugna på en tatuering. Jag vill hitta någon bra text som ska sitta mellan skulderbladen, jag är så dålig på sånna där texter, någon som har nått bra?
Bara vi kommer på varsin text så är det bara att åka upp till stockholm o göra´t :)
Shit är ju snart 4 år sedan jag gjorde min, kommer ju inte ihpg hur det kändes, men men det där löser sig alltid!

Nu ska jag åka.
Ha en bra kväll!
Tänker på dig Filippa <3
PUSS

...

ännu en sjuk dag. Jag vill bli frisk. Fast det verkar ha blivit lite bättre idag ialf. Eller det kanske är alvedonen som hjälpt lite.. fast alvedon hjälper väl inte mot förskylning? Fast så fort jag lägger mig ner så börjas det. usch.

Nu har jag precis bakat sockerkaka till pappa o mig. Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan åka o hämta Matildas Greys box. Vill hinna se 2:an innan jag får min 3:a, så man kommer in i det litemer, va så länge sen jag kollade på dom avsnitten!
Är det nått bra på tv fram till två?

Jaja, ska ner o lägga mig i soffan nu.
PussoKram

1752

jag är sååå rastlös, jag kan inte bara ligga o glo utan att det är nått bra o inga bra filmer har jag.
Jag hoppas att Matilda kan komma hit med sina Greys så jag har nått o kola på ;)

Jaja, det är bara o ring o göra mig sällskap !
Ha det bra.
PUSS

....


Oyes, jag har tråkigt som attan.
Så jag gick in o beställde även denna box.
Så billigt nu me.
179 kr på cdon.com

Sjuuuk

jaa, det är just vad jag är, hostar o snorar hela tiden, känner mig inte så fräsch. O jag som skulle till arbetsförmedlingen idag men det struntar jag i då ja. ( så amanda du kan ringa när du har tid)

Jag måste bli frisk snabbt nu, för på onsdag kommer eddan o då vill jag va pigg o på torsdag kommer maxxi. o då får jag inte va sjuk. Sen åker jag nog med dom hem på fredag. Har ändå inte nått o göra här.

jaja, nu ska jag ner o lägga mig i soffan, om ni vill får ni gärna ringa för jag har mycket tråkigt!!!!
PUSSOKRAM

Söndag

Ja, idag är det söndag o jag är inte friskare. Min nästa är full av snor o min hals gör ont. Ja tyck synd om mig :)
idag har jag bara legat i soffan typ, kollat på idol som jag missade i fredags, fasen att yasmina skulle åka ut jag tyckte ju hon va så himla söt o bra! .. sen var jag nere en sväng på ålens med fritte, sen hem o åt, mumma.
Nu ska vi snart i väg på hockeyn, jocke o sofia skulle komma hem me, kul kul.

Juste, jag har kommit på hur ensam jag kommer va på haloween, Lois o Fritte ska på 25 års fest, ebba ska till stockholm o matilda ska på någon bonne fest, va fasen ska jag hitta på. Jag får väl åka upp till Filipstad, där blir jag aldrig ensam :)

Jaja, ha en bra kväll!
ps. Filippa skriv ett sm

Lördag

o jag ska köpa lördagsgodis o hyra en film för jag är lite sjuk så då får mna det :)
Ne men det är en så himla tråkig lördag, Fritte jobbar o Ebba o lois ska köra paintball(eller hur det stavas ;) med killarna. Haha sånt där är jag för mesig för tror jag :P

O vad som händer ikväll det vet vi inte än. typ bara lois o jag som kan hitta på nått. haha. va tomt det är. Vi saknar er vänner ute i världen!
Någon som vet nått vi kan göra?

jaja, hoppas ni får en bra helg! 
PUSS

Godnatt

usch, va jag är trött nu, ska lägga mig men har inget att kolla på :/ jag vill ha en ny box!!

Idag har vart en bra dag, först tog jag det skit lungt till två, lagade mat till familjen o bara hade det skönt i mysbyxor.
Sen skulle vi ner o bowla, haha det var jag o pensionärerna där, men kul var det. Jag kom nog sist, jag var skit dålig verkligen, o min gamle morbror, shit han va ju bra :P

Sen var det bara hem typ så var det dags för träning, ikväll var det box med sandra, jag klarade hela passet men min hals mår inte bra nu, men den får en hel helg o vila :)

Imon ska jag me Bosse o Pappa till flisby o kolla sten till typ blommlåda där vi ska ha stora snygga krukor :) Verandan blir skitfin, ska bli kul i vår när vi ska köpa möbler me. Sen ska vi till Lkpg o kolla på Jocke som spelar innebandy. Vi skulle nog ta svängen förbi kusinernas nyköpta stuga i lilla boxholm :P Haha 08 de tänker inte så mycket ;)

Jaja, nu ska jag leta efter nått o kolla på. Sov gott. 
ps.  Amanda du kan väl skicka något mail innan du lägger dig, typ vad det var du hade gjort för fel o så, jag vill ju veta allt :) O Fille du kan allt svara på mailet istället. Hoppas du haft en bra dag i New york idag. Tänker på er!

PUSS

081016

idag är det 6 dagara kvar till lilla Filippa fyller 19. kul o fylla både 19 o 20 i USA :)

Idag blir en såndär skön slapp dag, som man största delen kommer vistas i soffan. Min hals måste bli bra!
Men sen ska vi även köra lite bowling o sen är det box med sandra ;)

Ha en bra dag! PUSS

Godkväll

Nu ska jag lägga mig o sova o hoppas på att min hals blir bra tills imon så jag kan boxas med sandra :)

Ikväll har vart en bra kväll, jag tycker om o ha Stina här, världensbästastina :P Ne men vi har tränat ätit cesarsallad(haha den du amanda, nu gjorde jag dig väl lite avis ändå ;) sen kollade vi på bonde söker fru(nemen gjorde jag Fille lite avis me ;) sen var det oskylldigt dömd, så vi har haft en bra tv-kväll. Bra bra.

Imon blir det att slå gamle morbror o far i biwling(nemen amanda igen ;)

haha okej jag saknar er mina bästisar. längtar tills imon då jag kan läsa era mail som alltid.
Puss o godnatt

14.47

Var på vikarie grejen till barnomsorg, så nu måste jag skicka in så jg kan få ut att jag inga prickar har i registret..
Hallå en böter med alkohol inblandad har väl inte gett mig en prick. Vad måste man gjort för att få en prick?

Usch jag har skit ont i halsen o jag som ska på thai bo ikväll o Stina kommer in o allt.

Jaja, ha en bra dag! PUSS


Helloooo

Idag gick jag upp tidgt o gick på basmöte på arbetsförmedlingen. Shit var sådär jobbigt trötrt så man höll på att somna :/ Men men, man fick ju veta lite ändå. Mer för de som är över 20 o får a-kassa. Nu är det gjort ialf, sköönt!
  Sen skulle Fritte o jag köra Ida till Nässjö station för hon skulle hem, men då fick Fritte en idé att hon skulle tatuera sig samtidigt o det fanns tid, så nu är hon stämplad för livet hon me, hon skrev Fredrika i nacken, redigt fint faktist!

Ikväll har det blivit myskväll hemma, nu när Bosse är hemma o allt. Gjorde varma mackor, sen har vi suttir framför tv:n!

Imon ska jag på nått möte för att komma in i barnomsorgs polen vid halv tolv. Sen kommer bästa Stina hit. Så himla tråkigt att vi aldrig hinner ses. Men imon så. Vi först på thai bo, sen ska vi bara mysa hela kvällen. Kanske träffa Sandra en sväng :) Bra dag imon!

Jag längtar tills jag får prata med Fille i telefon o höra hur hon har det! Man slutar aldrig förvånas på dig din tok ;)

Ha det bra! PUSS


Filippa <3

Usch jag kan inte förstå, jag kan verkligen inte det. Hur kan jag vara kvar i Tranås utan dig. Vem ska jag nu tjöta me flera ggr om dagen. Ne, jag kan inte fatta det ännu. Lika så igår, jag grät knappt. Det kommer nog om någon dag. då jag kanske förstår.
älskar dig bästis, så mycker vet vi ialf :) O jag är sååå stolt över dig. detta klarar vi båda två!
PUSS

baaaah

Jag vill inte ha söndag, jag vill inet att min andra bästa vän ska åka ifrån mig! Fy jag kan inet förstå!
O fille du anar inte hur dåligt samvete jag har för dig när jag inte vart me dig alls mycket denna helg. Fy. Men ikväll, efter hockeyn. Då ska jag till dig. Då ska jag säga hej då till dig( något som jag inte längtar till!!!)
Men men livet är hårt ibland o jag vet att hon kommer få det lika bra som Amanda, jag är så stolta över er!!!

I fredags skulle jag har gett hela kvällen till Fille o hennes avskedsmiddag. Men då kom Niclas, Greta o Maxximus o överaskade. Så då åkte jag bara upp till Filippa o åt, sen åkte jag hem o umgicks me dom.

I går, lördag, var en stressad dag. Först kom Patric, Josefine o lilla Villlia hit. gud va söt hon va :)
Sen ner till folkets hus o planera 40 års festen, hem o göra sig i ordning sen var det bara ner igen, o kvällen flöt på.. Haha det är kul o se alla fulla människor :)

Idag har det varit en lugn förmiddag, bara legat o slappat i soffan. Men nu ska jag in i duschen, sen ska vi upp o kolla hockeyn. Sen ska jag hem till den bästa som sagt <3

Bra helg, men vill som sagt inte gå igenom slutet.
Uppdaterar senare.. PUSS

Nytt hår, nya möjligheter ? :P

        

                                                                          Lite skillnad, jaaadå :)

:)

Hiiii, 1 timma kvar. :) O jag är nervös, ne då. det kommer nog bli bra!
Kort o bra inlägg. Ha en bra dag!
PUSS

Godkväll

Idag har varit en bra dag..
Först var jag i fika me tjejerna, sen hem o åt me pappa, sen ner till Fritte o baka med Lois o Friite(såklart). Haha fast Lois o jag satt mest medans fritte bakade morotskaka tiil mig, mohahah :)
Ikväll har vi vart o dansat, streetdance. haha. så himla dålig är jag. Jag vill kunna det där me breakdance o ligga på golvet o se snygg ut. men nej nej det var inte min grej. Men jag hade skit kul o ska dit o öva nästa torsdag me :)
Kul att Lois hängde me också!

Nu sitter jag o väntar på att amanda ska svara på msn. Jag vill att hon ska ringa igen.
Fy fasen, ikväll är en en kväll som jag saknar henne så sjukt mycket!
Men hon får ringa mig när jag sover för jag vill verkligen prata...

  
Idag har jag långt hår, imon kort. En spännande grej framför mig! :)

Sov gott! PUSS
                                  


Torsdag

Sista dagen man får chansen att umgås med Fille normalt.. fyyyyy. stanna hemma ;)
Nu ska jag ner till gottet, o fika med tjejerna, sen tänka jag att jag kunde umgås med Filippa lite,
sen är det street med Fritte, haha jag har tvingat me henne :D

Helgen känns rätt full faktist, det gillar jag :)
Fredag, KLIPPA AV MIG HÅRET!, träffa charlotte för planering om lördag.
Lördag, Donken med Fille sen severa på 40 års fest.
Söndag, kanske hämta Steffe i Mjölby, sen hockey. o sen det jag minst längtar till, säga hej då till Filippa.

Jaja, nu måste jag göra mig klar.
Ha en bra dag. PUSS

ahhhh

så himla irriterad. När jag kom till arbetsförmedlingen så var det vara jag o en tjej till där. o allt var låst så vi gick upp till kontoret o då säger hon att de möterna bara r på tisdagar!! Men att han har sagt fel till mig för det står tom på pappret att han sa onsdag till mig. Så nu får jag gå nästa vecka. Men så himla strörande. Hon bad inte änns om ursäkt!!!

Nu blev dagen mycket seg. Ska med pappa o handla så jag kan köpa vad jag vill ha .. Sen vet jag inte vad som händer. Fritte ska jag väl träffa när hon kommer hem. Sen om Matilda o dom fått ordning på sitt badrum så skulle vi ses ikväll. Annars blir det nog hockey!

Ha en bra dag!
PUSS

Arbetsförmedlingen

Jaa, dit ska jag nu. Usch ska sitta på ett "möte" i  1 och en halv timme. O jag är så himla trött, skulle bara vilja ligga kvar i sängen!

O jag läste amandas blogg, det gör mig inte gladare. Jag hatara när hon inte är på topp o att jag inte kan va hos henne.
Jag saknar hennes så mycket nu! O tanken på att Filippa ska åka nu me. jag pallar lixom inte!

PUSSS

beslutsångest.

Ebba ska få göra en väldigt stor grej i mitt liv, hon ska få klippa av mitt hår. Gaah gör jag fel beslut?
Ne men jag ska klippa av till nyckelbenet ungefär. Fatta jag har till under brösten nu. Det blir en stor skillnad men va tusan. Jag har ju mitt löshår om jag inte trivs.
Jag tänkte fjäska för Ebba så hon gör det på söndag. För jag vill ha långt på lördag när vi ska servera men jag vill ändå att Filippa ska se det innan hon åker.
Shit vad håller jag på med, haha :)

Godmorgon

Jaa, jag har haft en skön morgon, vaknade av att Eddan ringde o sa att han hade gjort tre mål på hockeyskolan. När vi sen frågdae Niclas om det var sant, ja det var det men alla hade haft varsin puck. Haha.  Men bra att han kan stå på dom nu ialf o inte ligga under kornan som han gjort innan :P

Nu ska jag göra iordning, ska ner o fika/luncha med Fille o Ebba.


Ha en bra dag!
PUSS


Freestyle

Så himla skönt att ha tränat. Jag älskar denna känsla när man är slut i kroppen :)
Jag körde något nytt pass, freestyle. Man stog typ på en surfingbräda. Man satt fast med en "pilatesband" Man dansade latinodans smatidigt sm jag drog med armarna upp o ner typ, haha hoppas ni fattade ;)
Det är så tråkigt när man precis köpt kort o alla pass är fullbokade hela veckan typ. Men men, nästa vecka blir det att träna tillsammans med Sandra :)

Jag måse berömma mig själv med, jag äter så himla mycket bättre. Endast knäckebröd med ägg o fil på morgon o kväll. Ska försöka börja med avocado o keso, det ska visst vara nyttigt o bra. även mackrill. (påminner om lettland ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ta mig en kopp te o krypa ner till desperate boxen :):)

PUSS 

Ny vecka, ny möjligheter :)

Jaa, idag skulle jag egentligen jobbat men hörde aldrig nått ifrån dom så, ja. Nu sitter jag här..
Har kollat på gårdagens OTH, fy fasen va jag älskar det. Finns inget bättre :)
O sen när jag gick ut till brevlådan låg min lilla desperate box där. Nu vet jag hur min kväll blir ialf.

Juste jag ska nog börja träna idag me. Fick ett gymkort av Mamma igår, det var snällt. Tänkte hänga på Fritte o Marie på Freestyle, inte en aning om vad det är men det märks :P

Ska snart ut på stan, ska me Fille o inhandla det sista o sen ska Fritte o jag till montico o försöka få lite jobb.

Ha en bra dag!
PUSS

Hockey kväll

Har varit o kollat på taif i Mjölby idag, derby är alltid kul. Fritte hängde me också :)
Vi fixade så mamma ialf fick en av taifs sittplatser, medans pappa o vi fick stå i klacken. Usch det är skump när det är sånt där fjant tjaffs mellan de olika klackarna. Det var lixom nån skummis från mjölby som bara var där för att starta bråk. Men men. Matchen var bra, De vann me 8-4.
Mamma är för gullig. Hon hade fått sitta brevid 2 mjölbykillar, de hade visst varit skit stolta när de ledde me 2-0. Men sen när Patric gjorde mål hade mamma knackat en av dom på axeln o sagt stolt att det var hennes son, tur att inte jag satt brevid henne :P
Nu har jag satt på hennes nya elvis dvd så nu spelas det Elvis i hela huset!

Imon får vi väl se om jag ska jobba. Ingen som vet. Annars ska jag på stan med Fille, hjälpa henne att köpa det sista innan resan. Sen ska jag hämta Desperate boxen :) O sen ska jag kolla på alla program jag spelat in idag när jag var på hockeyn. Redig tv dag ser det ut att bli :)

Puss & Kram


söndag

ohh, fy fasen vilken huvudvärk jag har. Men det går över med en alvedon :)
haha, började morgonen med en pan pizza, haha. Kan det blir värre ? :P

Men gud vilken rolig kväll jag hade igår, har nog inte haft såhär roligt på länge!!!  Tur att vi inte åkte till Eksjö..
Kvällen började på salongen med att göra sig fin för kvällen, drck lite vin o hade det trevligt som alltid.. Gick vidare till Fritte, där det blev en redig tjej fest. Vi mimade sjöng, dansade strip dance, dansade i soffan till massa gammal musik+ AGNES, min nya idol :) ahhh det var så himla kul.
Lois var så tjejig o det gjorde alla så himla glada. haha. Hon gick ut med frittes "i love pink" linne. haha.
Sen blev det parken o barbados. Ohh jag blev kär i den nya sångaren, så sjukt snygg :) Även där blev det massa dans.
Oooo jag dansade med Nina o Sandra med, så himla kul har jag alltid nä jag träffar er! Men Sandra, du får sluta med dina raggarlåtar ;)
Föresten Fritte o jag hittade en nya taxi, haha vi liftade för första gången, han ville ha med oss till Bosniska klubben, nej nej haha,

jaja, sluttjatat om det. Nu ska jag väl ta mig en dusch o sen ner till Ziesta, där ska vi ha lite tjejfika o skratta igenom gårdagen!

Puss o kram

äntligen


Äntligen har jag tagit tag i att beställa denna produkt.
Så himla bra grej!



Lördags morgon

så himla seg är jag idag, blir nog att bara ta det lungt innan vi ska til salongen. En riktig slapp dag i soffan :)

Ikväll en Filippas o min sista utgång tillsammans innan hon åker så vi ska ha en kanon kväll tillsammans, inget ska få förstöra denna kväll!

Det är bara lite tråkigt att inte Amanda, Sofia eller Hannah är hemma denna kväll, vi saknar er massa!

PUSSGULL

...

så himla trevlig kväll, var som sagt o åt på biz, så himla god mat. :) Sen har vi suttit hela kvällen o bara druckit lite vin/cider o bara pratat massa.
Nu taggar vi tills imon. Börjar i salongen fortsätter till Fritte o Emil o sen blir det massa dans :)

Sov gott!
PUSS

Biz

Nu är jag hungrig, tur att vi ska få god mat då(hoppas) :P

Får se vad som händer resten av kvällen, maija vill till babar o beatles. Ja, det märks väl senare!
Sitter o laddar ner massa 90-tals musik tills imon. Fy fasen va laddad jag är på dans, ajjemän :)

Har skrivit med amanda nu en stund, känns å himla konstigt att hon inte är med oss sånna höär kvällar. Men som jag lovat om du stannar ett år så ska jag fixa en kanon fest till dig.
O du, oroa dig inte i förtid, allt ordnar sig! <3

PUSS

Fredag

Nu ska jag snart ta mig ner till badhotellet. Jag o Klaara ska öva lite på de olika behandlingarna som vi ska börja med nu i höst! Så himla skönt, hoppas hon övar massa på mig :)
Sen blir det ica med mamma, nu ska jag bli nyttig, ialf sluta med vitt bröd som fritte säger är som att äta en bulle. Känns lite dumt att äta bulle till frukost.. Så idag blir det omelett o knäckebröd.
Jag hoppas bara på att mina päron ser att jag inga pengar har o att jag behöver ett shape kort. Jag ber till gud! :P

Jaja, nu måste jag börja min dag!

PUSS

Höööst

   
Jag var bara tvungen att gå in o betsälla en box
nu när jag varit så duktig o inte shoppat nått i Trollhättan :)







-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


...

Nu är vi hemma från trollhättan, hemresan gick också bra. Fast att vi låg bakom en lastbil ett bra tag. bra bra!
Vi sjöng till gammal musik o kom överänns om att det skulle bli helges fest skiva. Massa gammal musik som vi kan dansa massa till. O jag ber till gud att fritte inte ska bli så full denna helg igen. Jag vill ju dansa me dig pluttis! :P

Imon blir det att prova den nya resurangen/baren biz eftersom Ebba fyllde hela 19 år igår. Trevligt trevligt.

jahopp, jag ska väl ta mig ner till soffan, så himla tråkigt att komma hem när man inget har att göra. Får ta mig ner till Fritte istället! Glo på idol som vanligt!

Pusso kram"

vänner är allt bra o ha :)

Nu sitter Fritte o jag i Idas lilla etta i trollhättan. Så himla fin lägenhet. O jag älskar att va här. Jag älskar att bara umgås o mysa med dom. Det är bra det!

Bilresan gick bra upp, vi höll tiden perfekt! Var uppe vid elva, skönt att ha hela dagen tillsammans!
Vi åkte ut till överby o kikade lite. Sen åkte vi in o åt i stan. Åt på max för typ första gången. Mmm, ganska gott faktist! :)
Men dum som jag var hade jag glömt kortet hemma så sprade lite pengar på det. Fast ida är bra o lånar ut lite till mig sålänge!
Hyrde en film som vi sedan somnade gott till alla tre i soffan, haha :P
Jag vill inte åka hem! Jag måste upp hit snart igen :)

Jaja, nu ska jag njuta av frullen som jag gjort till fritte, ägg o bacon röra.
Sen ska vi in till stan o till expresso house. Frappe mumma :)
Ida ska även få visa mig runt lite i skolan o kanske visa lite vänner hon skaffat sig här! Bra dag, bra vänner!

PUSSOKRAM

RSS 2.0